BIO REGENERÁCIA: Počuli ste už o Skenar terapii?


Je vhodná pre všetky vekové kategórie a ponúka výrazné zlepšenie uzdravovacích schopností tela prirodzeným spôsobom. Veľké množstvo zdravotných problémov vyrieši čiastočne alebo úplne. Zariadenie BIO REGENERÁCIA prostredníctvom metódy Skenar sa teší čoraz väčšej popularite a dobré skúsenosti s touto metódou má čoraz viac ľudí aj pacientov s bolesťami chrbta. Kedy a kde podstúpiť Skenar terapiu?

scenar-metoda

Bolesť chrbta nie je ojedinelá, práve naopak – trápi väčšinu svetovej populácie. Aby bola liečba bolesti chrbta úspešná, jej nevyhnutnou súčasťou je rehabilitácia. Jednou z moderných metód sa stáva aj Skenar metóda, alebo Skenar terapia, založená na princípoch elektroliečby.

Skenar v skratke

Názov „skenar“ je odvodený od anglického „scenar“, čo je skratka pre Self Controlled Energo-Neuro Adaptive Regulator. V doslovnom preklade znamená toto dlhé súslovie „Samo Kontrolujúci Energo Neuro Adaptačný Regulátor“.

Táto technológia umožňuje reguláciu reakcií tela ich preškolením pomocou elektrických impulzov,  podobných nervovým impulzom, s využitím biologickej spätnej väzby,“ vysvetľuje podstatu liečby fyzioterapeutka a certifikovaná špecialistka na Skenar, Nora Greifová zo zariadenia
BIO RENEGERÁCIA v bratislavskej Rači. „Ľudské telo, so správnymi stimulmi, je schopné rozdeliť viac vnútorných ozdravovacích zdrojov na urýchlenie regenerácie. Skenar je navrhnutý na uľahčenie tohto procesu a na rýchlejšie dosiahnutie výsledkov než u väčšiny iných terapií,“ dodáva.

Skenar metóda je vhodná pre ľudí v každom veku a môže byť riešením pre rôzne  ochorenia týkajúce sa nervovej, kožnej, tráviacej, močovo-pohlavnej, dýchacej, endokrinnej, imunitnej či srdcovocievnej sústavy. Skenar terapia má navyše dobré výsledky aj pri zmiernení či odstránení bolesti ako takej, v liečení stavov po úrazoch, ale aj pri problémoch s pohybovým aparátom, kam spadajú aj bolesti chrbta. Skenar metódu možno navyše využiť aj ako prevenciu.

Výhody Skenar metódy

Metóda skenar má mnoho výhod. Okrem toho, že ide o neinvazívnu metódu, bez negatívnych vedľajších účinkov, vo väčšine prípadov môže priniesť lepší spánok, zdravší apetít i lepšiu náladu.

Skenar a bolesť chrbta

Pretože najcennejšia a najviac výpovedná je osobná skúsenosť, prečítajte si príbeh Andrey, ktorej metóda skenar pomohla pri závažnej diagnóze – detskej mozgovej obrne a s ňou spojenou bolesťou chrbta: ,,Narodila som sa predčasne, mám detskú mozgovú obrnu (DMO). Na odporúčanie mojej neurologičky som sa dostala k terapeutke Nore Greifovej - BIO REGENERÁCIA. V tej dobe ma veľmi trápila aj bolesť chrbta. Po každej terapii som sa cítila lepšie, bolesť chrbta ustupovala. Keď sme tento akútny problém vyriešili, začala sa terapeutka zaoberať komplexným zlepšovaním môjho stavu. Kombináciou skenaru, energetickej deky a mäkkých techník dosahujeme pekné pokroky. Mám oveľa lepšiu stabilitu, keď doma chodím bez opory, nepadám tak veľa, už len sem-tam. Istejšia som, keď doma trénujem na balančnej  plošine, ľahšie sa mi vchádza a vychádza z vane. Jemná motorika sa lepší tiež, mala som problémy s úchopmi malých predmetov. Dokážem si napr. zapnúť gombíky na svetri. Verím v to, že sa nám podarí posadiť DMO-čku na zadok a ukázať jej, kto je tu pánom."  

Tento odborný blog napísala Nora Greifová -  Diplomovaný fyzioterapeut a Skenar certifikovaný špecialista.
 

Kontakt:
0902 898 000 
www.bioregeneracia.sk
www.skenarbratislava.sk